Se her! e-bog

Af Rudi Hass

Billedkomposition for fotografer og andre billedskabere. 

 

Nogle billeder virker, andre, og det er de fleste, gør det ikke. Vi passerer dagligt forbi et væld af billeder uden at sanse dem. Og så står vi pludselig over for et billede, der kalder på vores opmærksomhed. Vi betragter det nærmere og har måske svært ved at slippe dets tag i os. Vi vender muligvis endda tilbage til det for at udforske det nærmere. Vi husker det!


Hvad er det for egenskaber, der får et billede til at virke ?

Denne bog giver dig svaret ! Med udgangspunkt i teorier, udviklet og forfattet af den californiske fotograf, William Mortensen, supplerer bogens forfatter, Rudi Hass, med en omfattende beskrivelse af billedkompositionens mysterier. Læseren præsenteres for en formel for billedsucces, visuelle designelementer og designprincipper, såvel som et essay om fotografi og kreativitet. Et helt kapitel er helliget William Mortensens erfaringer med mennesket i billedet.


For første gang i Skandinavien udgives der med denne bog et værk om billedkomposition, som ikke blot henvender sig til fotografer, men som har budskaber til alle kreative ydere og nydere af billedet.


Bogens forfatter Rudi Hass, har mere end 40 års erfaring, som faglærer for danske fotografer.


Se et progam med Rudi Hass, hvor han fortæller om e-bogs udgaven og hans inspiration til Se her!

https://bit.ly/seherinspiration YouTube kræver at man er 18 år og logget ind, grundet nøgenhed i nogle af billederne.